Boliger SØLFAST PARK DRAMMEN – Spennende og miljøvennlig trearkitektur

Besseggen arkitekter har tegnet et nytt boligprosjekt i vannkanten ved Sølfast Øya. Det blir ca 114 leiligheter i blokker , rekkehus og en barnehage. Byggherre er Balder.

Første byggetrinn kommer snart for salg .

Besseggen arkitekter boligprosjekt Drammen
Besseggen arkitekter 2019 – illustrasjoner Vy /eve 2019

I første salgstrinn kommer 60 leiligheter fra 50 til 105 kvm BRA og 12 flotte familievennlige rekkehus. Totalt vil det bli 96 leiligheter fordelt på seks bygg og 18 rekkehus når prosjektet er ferdigstilt. Det er planlagt en egen barnehage på tomten og beboerne får prioritert plass.

Dette blir et spennende nyboligprosjekt beliggende på elvebredden. Her har vi latt oss inspirere av naturen, og vektlagt at byggene skal harmonere med de grønne omgivelsene. Alle leilighetene er vendt slik at de får utsikt til Drammenselven.

Rundt byggene blir det grønne fellesområder som knytter seg til de flotte og etablerte friområdene ute på populære Sølfastøya. Landlige og fredelige omgivelser, med kort vei til kjøpesenter og bare 10 minutter kjøretur til Drammen sentrum. Sølfast Park får nytenkende og miljøvennlig arkitektur og gode, skjermede felles uteområder.