Statens Hus Nordfjordeid reiser seg

Høyeste Punkt Nås På Statens Hus i Nordfjordeid

Nordfjordeid, 20.6.24 – I dag kan vi stolt kunngjøre at høyeste punkt er nådd på det nye Statens hus i Nordfjordeid. Dette markerer en viktig milepæl i byggeprosjektet som vil tjene som et sentralt knutepunkt for offentlig administrasjon og tjenester i denne vakre kommunen. Utsikten fra toppetasjen er ganske enetående.

Prosjektet, som startet i januar, har nådd dette kritiske stadiet takket være dedikert innsats fra entreprenøren, rådgivere og alle involverte parter. Med denne milepælen er vi ett skritt nærmere ferdigstillelsen av et moderne og funksjonelt bygg som skal huse politi, skatteetaten, nav og kommunen.

Byggeleder Øyvind Sunde uttrykte sin begeistring: «Dette er en betydelig prestasjon for alle involverte. Vi er stolte av fremdriften og ser frem til å fullføre prosjektet innen tidsplanen.»

Statens hus i Nordfjordeid vil ikke bare forbedre tilgjengeligheten av offentlige tjenester, men også gi et løft til lokalsamfunnet ved å skape arbeidsplasser og støtte økonomisk vekst i regionen. Bygget vil være utstyrt med moderne fasiliteter, energieffektive og klimagunstige løsninger og et design som harmonerer med det vakre landskapet i Nordfjordeid.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til dette prosjektet så langt, og ser frem til den offisielle åpningen .