Ledige stillinger

1 ARKITEKT

1 AREALPLANLEGGER

1 LARK

Vi søker selvstendig arkitekt med prosjekterings- og oppfølgingserfaring fra gjennomføringsfase, en planarkitekt og en landskapsarkitekt med erfaring til vårt tverrfaglige kontor i Oslo sentrum, rett ved AHO. Vår visjon er å lage spennende arkitektur og fremtidsrettede boliger som folk har råd til.

Erfaring med selvstendig prosjektering, gjennomføring av byggesaker og/eller planarbeid i Norge er et must. Vi ønsker å finne noen som passer inn i vårt team og som kan tilføre oss noe positivt både faglig og sosialt. For gode kandidater kan eierskap tilbys.

BESSEGGEN ARKITEKTER er solid og meget allsidig, med en stor prosjekt- og kundeportefølje. Vi har sterk økning i oppdragsmengde og langsiktige oppdrag med rammeavtaler over hele Norge.  Prosjektene omfatter alle typer bygg, men vi utvikler for tiden nye spennende boligkonsepter for eldre, omsorg og modulbaserte high-tech boliger. Vi deler lyse fine lokaler med fantastisk utsikt over byen med Alliance arkitekturstudio og Henning Larsen.

Vi bruker RevitFocus ArealplanAdobe3ds MAX; LUMION og DYNAMO. *Har du jobbet i ArchiCad kan vi gi 14 dagers omskolering.

Som ansatt i BA blir man en del av et engasjert fagmiljø, et godt sosialt team og får både ansvar og oppfølging. Vi ønsker å ta godt vare på menneskene vi jobber sammen med, og investerer derfor både tid og ressurser i dette arbeidet. Vi tilbyr teamwork, bred faglig utvikling og gode, felles prosjekter med våre samarbeidspartnere. Siste studietur var til NL.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

Master i arkitektur/urbanisme
minimum 5 års erfaring med prosjektering/planlegging i Norge, helst med boligbygning
engasjement for arkitektur, by- og stedsutvikling
sterk formgivningsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter
erfaring med Revit*

Gode konsept og presentasjonsferdigheter, enten 3dsmax eller håndskisser.

SØKNADEN
kortfattet søknad med CV og portfolio sendes: jobs@besseggenarkitekter.no

PDF maks 20Mb  ,ved spørsmål kontakt Thomas Bjørn på +47 47289559
merk søknaden «ARK BA» «Arealplan BA» «LARK BA»

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Tiltredelse : snarest

Søknadsfrist 1.10.20